Bästa kund!

Julen närmar sig och det börjar bli dags att fundera på hur ni i år skall uppmärksamma era anställda och eventuella samarbetspartners. Vårt företag har i över 15 års tid sålt matgåvor till företag och kommuner och vi hjälper er gärna med att hitta rätt gåva till just ert företag.

Året som gått har ju minst sagt varit omtumlande och utmanade för oss alla och kanske är det många som i år funderar kring hur årets julfestligheter skall ordnas. Förhoppningsvis kan ni, även om inga fester ordnas uppmärksamma era anställda med en matgåva, vi kan lova att den kommer uppskattas.

Kring julen levererar vi årligen tusentals matgåvor runtom i Finland. För oss är det viktigt att produkterna håller en hög kvalité och vi försöker så långt möjligt använda oss av inhemska produkter från både större och mindre tillverkare.

Nytt för i år är att rabattsystemet ändrat från en förköpsrabatt till en fast mängdrabatt, ni ser priserna enligt mängd längst ner under varje paket.

Ni kan enkelt sända in er order genom att skanna in orderblanketten på sista sidan eller genom att fylla i er order elektroniskt på vår hemsida www.joulupaja.fi. Ni får en orderbekräftelse så fort vi behandlat er order.

Sista beställningsdagen är i år den 13:e November 2020 men observera att
Valentino konfekternas sista beställningsdag är redan 2.11. Pralinerna produceras nämligen endast på basen av beställning.


Sista leveransdagen för årets paket är den 22:a December, därefter måste tomten börja packa de vanliga julklapparna åt dem som varit snälla.

 

Med önskan om en fridfull jul,

 

Jan-Erik Bång, VD

Oy Eurogross Ab