Bästa kund

 

 

Julen närmar sig och det börjar bli dags att fundera på hur ni i år skall uppmärksamma era anställda och eventuella samarbetspartners.

 

Vårt familjeföretag har i över 15 års tid bedrivit försäljning av julgåvor till företag och kommuner och vi hjälper er gärna med att hitta rätt gåva för just ert företag.

 

Att få en matgåva till jul har visat sig vara mycket uppskattat bland anställda och i fjol levererade vi drygt 6000 gåvopaket runt om i Finland. Vi samarbetade även med Project liv rf. genom att tillsammans med våra kunder donera 3100€ till förmån för deras arbete för långtidssjuka barn och deras familjer! Ni kan läsa mer om Project liv på www.projectliv.fi

 

För oss är det viktigt att livsmedlen håller en god kvalité och vi försöker så långt möjligt använda oss av inhemska produkter från både större och mindre producenter.

 

Vi hoppas att årets matgåvor skall tilltala er, vid behov finns det möjlighet att sammanställa egna paket, men då gäller det att vara ute i god tid. Kontakta någon av våra försäljare, de hjälper er att bygga ihop ett lämpligt paket enligt era önskemål.

 

Beställ senast 15.11 för att få 7% förköpsrabatt, vid större mängder ger vi också mängdrabatt upp till 4%.

 

Med önskan om en fridfull jul,

 

Jan-Erik Bång, vd

 

Eurogross Oy Ab

Copyright 2017-> Oy Eurogross Ab Ytteressentie 174 68810 Ala-Ähtävä Finland info(a)joulupaja.fi Puh: 045-1144101 www.joulupaja.fi

  • Facebook